„Vážení hostia, dovoľte, aby som vás srdečne privítal…,“ odštartoval slávnostný večer Rusovského plesu starosta Dušan Antoš.

ples2A večer plný noblesy a zábavy sa mohol začať. Novinkou tohtoročného Rusovského plesu bola foto stena, pri ktorej sa prichádzajúci hostia vyfotili hneď pri vstupe do sály. V zlato – strieborných farbách vyzdobená sála pritom bola už po siedmej hodine večernej zaplnená do posledného miesta.

Dámy predviedli dlhé róby a páni sa aspoň raz v roku dali do gala tiež. Ako sa na plesovú sezónu patrí. Samotný program zahájil už tradične starosta spolu s manželkou, a to úvodným tancom. „Nasledovala chutná viacchodová večera, po ktorej prišla na rad zábava,“ dozvedeli sme sa podrobnosti od Márii Jajcajovej. „Počas podujatia nám spievala hudobná skupina Replay band a tancovala dievčenská formácia La Dansa School,“ pokračovala kultúrna referentka, ktorá nezabudla zdôrazniť, že hlavným organizátorom Rusovského plesu bola naša mestská časť v spolupráci s OZ Rusovčan.

ples3Tradičnou čerešničkou na torte bola polnočná tombola s množstvom hodnotných cien, po ktorej už nasledovala voľná zábava s hudobným sprievodom Dja. Najvytrvalejší hostia opúšťali kultúrnu sálu miestneho úradu až nad ránom, čo isto svedčí o skvelej atmosfére, ktorá pretrvala po celú noc.

Organizátori touto cestou ďakujú všetkým sponzorom, ktorí prispeli na Rusovský ples 2016. Zvlášť poďakovanie patrí firme Q-99, ktorá zastrešila zvuk a svetelné efekty.