Koniec roka sme v Rusovciach už tradične oslávili spoločne. A to veľkolepým zahájením, vôbec prvým oficiálnym ukončením Vianočných trhov a následne počas Silvestrovskej noci, pod úžasným ohňostrojom.

Advent sme najskôr oslávili zahájením Vianočných trhov na námestí, kde si pre všetkých Rusovčanov pripravili milé vystúpenie deti z Benitimu, zo ZŠ Rusovce, ZUŠ Rusovce a z DFS Gerulata. Najskôr ale pán farár Marián Prachár symbolicky posvätil vianočný strom, pričom mu asistoval starosta Dušan Antoš. Vyvrcholením večera, ktorý sa niesol vo sviatočnej atmosfére, bol koncert speváčky Emmy Drobnej s kapelou.
Už o týždeň neskôr sme sa na námestí zišli znovu, a to kvôli spomínanému zakončeniu Vianočných trhov, ktorým by sme chceli začať novú tradíciu. Hlavnými hviezdami tohto večera boli členovia skupiny FRAGILE, ktorých po hodine na pódiu vystriedala kapela Klobúk dolu. Treba pritom zdôrazniť, že bez pána Martina Kubánku a firmy Q-99, by sa nám akcie na tak vysokej úrovni nepodarilo usporiadať.
Nuž a v posledný deň roku 2017 sme sa na námestí zišli opäť. Tentoraz kvôli veľkolepému ohňostroju, ktorý nám mohli závidieť všetky okolité dediny.
Na program Vianočných trhov finančne prispeli:
p.Richard Biročák
p.Vladimír Wiedermann
p.Roman Drozdek

Ohňostroj zasponzorovali:
OZ Rusovčan
Radovan Jenčík
Martin Kubánka
Dušan Antoš st.

Galéria.